ponedeljek, 21. junij 2010

Birma / Confirmation

Letos se kar nekaj dogaja. Prejšnji vikend je bila na sporedu birma in za birmanko sem naredila voščilnico z darilno vrečkico (v njej so bile Mozartove kroglice in denar).
Ne vem kaj je s to roza barvo. Kar zaletim se vanj, ko gre za poroko ali drugo cerkveno zadevo. In tudi tokrat je roza, sploh ker gre za birmanko.
Odločila sem se za 3D križ in v živo pride res krasno (če se lahko mal pohvalim). Križ je embosiran 3-krat in obrezan v različnih dimenzijah ter barvah (roza, krem, bela). Obdelana je tudi notranjost. Ostalo je vidno kako in kaj...

Uživajte!

This year we have a wide range of different occasions. Last week we had a confirmation and for a confirmee I made a card and a little bag (inside I put Mozart chocolate balls and money).
What´s with that pink? Every time I pick it when it´s about church things. And I did it again.
I decided for 3D cross variant and it really looks great.  Cross is embossed 3 times and cut out in 3 different dimensions and 3 colours (pink, beige, white). The rest you can see for your self.


Enjoy!

2 komentarja:

  1. Vauuuu, ob tejle tvoji voščilnici. Takole embosiran križ in "vdelan" v podlogo me je naravnost očaral. Super lepo in super natančno izdelano!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito,prava mojstrica si že:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj obisk in komentar:)