torek, 6. julij 2010

Porokam še ni konca.../ Weddings are not over yet...

Še ena prošnja za poročno voščilnico. Tokrat sem dobila okvirno informacijo o barvah. Ker mi bolj "potegne" klasika, sem se odločila za enobarvni perla papir z embosiranjem (white opaque embossing powder) in hroščkanjem z dodatkom bleščic, trakca, robovi pa so senčeni z Versa Color. Motiv moram pa obvezno zamenjat in najt nov štempelj.

Hvala za komentarje!
DiDi

Another request for wedding card. This time I had info about colours. Because I like classic look for occasions like wedding, I used perla paper and enriched it white opaque embossing powder and also cuttlebug. I added some ribbon and other accesories. Motiv I absolutely have to change and treat myself with new one very soon.
Thanks for your lovely comments!
DiDi





In še notranjost... (inside)..

4 komentarji:

  1. Zelo , zelo lepa!Nobel!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je za poročno voščilnico itak najlepša klasika :) Tvoja je prekrasna. Jaz ne bi menjala štampiljke. Ta s prstanoma mi je čudovita. Od kod so tiste bordo vijugice? Si take kupila ali sama naredila. Prav lepo popestrijo končni izgled. In še pri notranjosti si se tako potrudila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala punce!!
    Helena, tiste bordo vijugice so narejene s Sizzixovo šablonco (pohroščkano), na isti način kot spellbinderji/nestabiliti.

    OdgovoriIzbriši
  4. lepa in elegantna!
    Zelo mi je všeč!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj obisk in komentar:)