ponedeljek, 30. maj 2011

Poročna

Spet je minilo precej časa od zadnje objave, vendar če že nič ne naredim, vsaj pokukam vsake toliko časa, kaj počnete ve. In priznam, da me vedno znova presenečate s svojimi izdelki, čeprav vam tega ne uspem vedno napisat!
Minuli vikend se je možil prijatelj iz študentskih let in v ta namen sem njemu in njegovi simpatični izbranki naredila čestitko. Še sama ne vem, zakaj sem izbrala modro barvo. Enostavno prvi navdih ob brskanju papirne podlage. Le ta že ima sama po sebi bleščice, seveda pa je bilo potrebnih še več. Tako so na metiljčkih, na obleki, na torti, tam pa so rožice oblite s prozornim glosom. Dodane so še perlice in trak s srčkom. Preden sem napisala tudi besedilo, sem se psihično pripravljala nekaj dni... hmm...rezultat...zadovoljiv (glede na to, da nisem pisala nekaj mesecev). In tako je poročna čestitka romala na drug konec Slovenije...

Pa lep sončen začetek tedna!

6 komentarjev:

  1. Uau! Čudovita je, predvsem pa poklon za tako lepo pisavo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vauu najprej moram pohvaliti zelo lepo napisano voščilo. Tudi nežno modra barva osnove, ni slaba izbira ... lepo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Listam tvoje objave in sem čisto navdušena nad detajli, pa tudi nad načinom, kako jih povezuješ v celote... krasno, povsod vsega ravno prav :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Elegantna. Meni je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo je lepa in svetleč papir in metuljčki ji prav pristojijo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ravno peav svečana za tak dogodek.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj obisk in komentar:)