ponedeljek, 30. maj 2011

Poročna

Spet je minilo precej časa od zadnje objave, vendar če že nič ne naredim, vsaj pokukam vsake toliko časa, kaj počnete ve. In priznam, da me vedno znova presenečate s svojimi izdelki, čeprav vam tega ne uspem vedno napisat!
Minuli vikend se je možil prijatelj iz študentskih let in v ta namen sem njemu in njegovi simpatični izbranki naredila čestitko. Še sama ne vem, zakaj sem izbrala modro barvo. Enostavno prvi navdih ob brskanju papirne podlage. Le ta že ima sama po sebi bleščice, seveda pa je bilo potrebnih še več. Tako so na metiljčkih, na obleki, na torti, tam pa so rožice oblite s prozornim glosom. Dodane so še perlice in trak s srčkom. Preden sem napisala tudi besedilo, sem se psihično pripravljala nekaj dni... hmm...rezultat...zadovoljiv (glede na to, da nisem pisala nekaj mesecev). In tako je poročna čestitka romala na drug konec Slovenije...

Pa lep sončen začetek tedna!

torek, 3. maj 2011

Birmanski teden

Za mano je kar naporen teden, saj sem poleg službe morala še nekajkrat čez mejo, kjer sem opravila birmanske dolžnosti kot botra svoji sestrični (kateri sem tudi krstna botra). Poleg tega sem si zadala še nekaj kuharskih izdelkov, seveda pa ni smela manjkati tudi čestitka z darilom. Kljub kislem in nič kaj toplem vremenu, je dogodek uspel v ožjem krogu družine. Fajn smo jedli, pili in se sladkali s torto in sladicami. Še dobro, da je bil daljši vikend, da smo se spočili od vse te hrane ;)
Čestitka je v belo roza barvi z motivom golobčka, večinoma hroščkana, v notranjosti embosirana z belim prahom. Posebej je v notranjost prilepljena narejena kuverta (seveda za denarčke). Darilo sem dala zavit, dodan je še angelček svetlobe upanja in poguma (Willow tree).
Še slastna torta...
Jaz z birmanko in mamico (od desne proti levi):

Pa lep začetek delovnega tedna!